Приклад встановлення автомагнітоли SMARTY Trend в  BMW X1 E84 (2009-2015).

ПРИКЛАД ВСТАНОВЛЕННЯ АВТОМАГНІТОЛИ SMARTY TREND В BMW X1 E84 (2009-2015).

BMW X1 – компактний п'ятимісний кросовер. Виробництво автомобіля почалося на заводі у Лейпцигу, Німеччина, у жовтні 2009 року. Перше покоління було створено на платформі універсала BMW 3-ї серії, відрізнялося шасі та електрогідравлічним підсилювачем керма. Відмінні ходові характеристики, якість складання та надійність зробили його одним із найкращих автомобілів свого часу. Удосконалення даного автомобіля та додавання нових функцій є досить непростим, оскільки автомобіль досить складний. Компанія Автомобільні Комп'ютери виконає індивідуальний підбір головного пристрою, який ідеально підійде для вашого авто!

Відео:

Величезним недоліком штатних систем є якісної системи мультимедіа. Головні пристрої SMARTY Trend підтримують абсолютно будь-які формати не тільки відео, а й аудіо файлів. Для роботи з будь-якими форматами ми рекомендуємо використовувати MX Player. Для створення персональної медіа картотеки ми рекомендуємо використовувати флеш-носії великої ємності, підключити їх можна до додаткових USB, які постачаються разом із пристроєм. Таким чином ви не залежатимете від наявності інтернету, а ваша медіа картотека завжди допоможе вам під час тривалих поїздок.

Android програми:

Однією з найважливіших переваг головних пристроїв SMARTY Trend є потужна Android OC. Таким чином, ви можете встановлювати величезну кількість програм, які ви можете знайти не тільки в Google Play Market, але і в інтернеті. Ви можете встановлювати абсолютно будь-які навігаційні системи, програми, аудіо та відео плеєри, але й спеціалізовані програми для вашого автомобіля, які ви легко знайдете у вільному доступі. Продуктивність роботи забезпечується завдяки потужному процесору Octa-Core 2.0 GHz (Qualcomm Snapdragon 662), таким чином не варто турбуватися про зависання пристрою, навіть за великої кількості активних програм.

Звук:

Якість звуку є одним із ключових факторів. Всі основні пристрої SMARTY Trend оснащені потужним процесором Hi-Fi, який забезпечує відмінну якість звучання. 12-ти смуговий еквалайзер, налаштування частот і сабвуфера дозволять вам виконати налаштування звукової сцени саме так, як це подобається саме вам! Для справжніх меломанів передбачений штатний еквалайзер, який дозволить вам завершити налаштування для різних стилів музики та налаштувати все з урахуванням персональних уподобань!

Завдяки головному пристрою SMARTY Trend додалося безліч нових функцій таких як можливість підключення додаткових аксесуарів, навігація, якість звуку і радіосигналу, підтримка штатних функцій, наявність інтернету, сотні корисних програм. Удосконаліть свій автомобіль вже сьогодні, компанія Автомобільні Комп'ютери завжди рада допомогти!

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога