Peugeot Rifter 2020 – приклад установки головного пристрою

PEUGEOT RIFTER 2020 – ПРИКЛАД УСТАНОВКИ ГОЛОВНОГО ПРИСТРОЮ

Peugeot Rifter — передньо або повнопривідний компактний фургон від французького автовиробника Peugeot. Офіційний дебют автомобіля відбувся на Женевському автосалоні в березні 2018 року. Автомобіль прийшов на зміну легковій версії Peugeot Partner.

Smarty Trend знайшов спосіб покращити функціональність цього автомобіля.
Завдяки ОС Android можна встановити будь-яку навігаційну систему, доступну сьогодні. Місцезнаходження визначається за допомогою супутникового зв'язку, який не залежить від покриття Інтернету, маршрут оптимально підлаштовується під ваше місце розташування. Не покладайтеся на стандартні навігаційні системи, завдяки потужному радіо ви можете в будь-який момент спробувати використовувати іншу навігаційну програму, яка вам підходить!

Для сучасних пристроїв мультимедійні можливості є однією з ключових характеристик. Основні пристрої SMARTY Trend підтримують будь-які формати флеш-носіїв до 1 ТБ. Також у вас є можливість за допомогою Google Play Market встановлювати не тільки різні плеєри, але і спеціалізовані програми для вашого автомобіля. Завдяки стандартним плеєрам ви можете відтворювати будь-які формати аудіо та відеофайлів за допомогою флешки, при цьому повністю не залежачи від Інтернету.

Відмінна якість, просте підключення, передові технічні характеристики, величезний функціонал - все це пристрої SMARTY Trend! Оновіть свій автомобіль сьогодні, щоб завтра користуватися всіма перевагами SMARTY Trend! 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога